Houlberg om danske vinblogs

Læsetid < 1 minut

Den gode vin-blogger Ulrik Houlberg har lavet en oversigt over danske vinblogs ovre på Houlberg om danske vinblogs

En rigtig god oversigt, hvor der var et par stykker, som jeg ikke kendte i forvejen.

Jeg måtte dem allesammen igennem for at lure af om de var værd at følge. Nu er jeg en meget stor tilhænger af RSS-feeds, da det meget nemt giver et overblik over om der er nyt på hjemmesiden – jeg blev derfor noget skuffet over at se, at ganske få tilbød et RSS-feed.
Det forstår jeg slet ikke. Det er ganske enkelt at tilføje i konfigurationen til sit CMS.

I al ubeskedenhed skrev jeg til Jesper på Smag på vin med Jesper, som varmt anbefales, og vupti ! få dage efter havde Jesper tilføjet RSS-feeds, hvilket jeg benytter med største fornøjelse.

Så alle I gode vin-bloggere ! På med et RSS-feed ! 🙂
God vinøs sommer.

Skriv et svar