Jo Nesbø – han er frelseren…

Læsetid < 1 minut

Er lige blevet færdig med Frelseren af Jo Nesbø efter at have læst både Helene Tursten og Ian Rankin. Begge forfattere, som jeg holder af, men hvor er forskellen i skrivestil og kvalitet dog slående…!

Jo Nesbøs bøger er bare fængslende, lette at læse og utrolig svære at lægge fra sig igen. Det overrasker mig igen og igen. Det må være en stor gave for ham at skrive sådanne bøger.

Var Frelseren så god: så sandelig – den anbefales varmt. Som vanligt er der flere lag i historien og jeg tror altid, at jeg har regnet den ud, men må overgive mig for et sindssygt godt plot med gedigne overraskelser, som dog på ingen måde er u-realistiske for at lige at twiste slutningen bedre.

Respekt !  Jeg glæder mig allerede til at læse flere af hans bøger. Jeg mangler:

Sorgenfri

Snemanden

Panserhjerte

Politi

 

Skriv et svar